… Maud en Teele

‘Onze woonkeuken van Bulthaup is modern en strak. Het mooist vind ik het design en lijnenspel van deze keuken. Daar kan ik telkens van genieten,’ zegt Maud. Zij en haar man Teele zijn zeer tevreden over de samenwerking met Stadshaege.

Teele was weleens voorbij gereden aan de showroom van Stadshaege aan de Grote Haag in Amersfoort. Toen hij en Maud graag een Bulthaup wilden, was het besluit om binnen te stappen snel genomen. De gesprekken met Filip Leenman waren prettig, geeft Maud aan. ‘Hij dacht goed mee, was vriendelijk en stelde zich flexibel op. We hadden veel vertrouwen in hem.’ Dat heeft geresulteerd in een prachtige keuken, waar Maud dagelijks kookt.

Heerlijk kokkerellen
Hoewel Maud een fulltime baan heeft, kookt ze elke dag. Daarbij maakt ze graag gebruik van uitstekende keukenapparatuur. ‘Sowieso de inductiekookplaat, maar ook de stoomoven gebruik ik met veel plezier. Ik heb nog nooit de groenten zo lekker gegeten. Ik kan het iedereen aanraden.’ Ook heeft deze keuken een warmhoudlade. Eveneens een aanrader, vindt Maud. ‘Dan blijft je eten lekker warm als het op tafel staat. Zo kun je uitgebreid en lang genieten van je maaltijd.’

Gezellige woonplek

De keuken sluit nauw aan bij het interieur. Het dressoir in de woonkamer, onder de haard en televisie, heeft dezelfde donkergrijze uitstraling als de keukenwand. Achter het kookeiland staan fijne fauteuils, met uitzicht over de tuin en het landschap. Een comfortabele woonplek. Zeker als bijvoorbeeld Maud staat te koken en eventuele gasten daar plaatsnemen. Dan is het directe contact heel gezellig. ‘De ruimte is goed ingericht. Daar zijn we blij mee’, beaamt Maud.