Binnenkijken bij

Marja en Nico

Ook ben ik superblij met de koelkast in onze keuken die twee BioFreshladen heeft

‘We hebben een prachtige Bulthaup keuken die tot in detail klopt. Helemaal passend bij ons en onze leefsituatie. We zijn er blij mee!’, aldus Marja, die samen met Nico en hun twee dochters dagelijks geniet van deze aanwinst.

‘We stapten bij Stadshaege in Amersfoort naar binnen en zagen meteen dat de keukens van Bulthaup passen bij onze leefstijl en wensen. De keukens zijn strak en degelijk, mooi afgewerkt en met oog voor detail. Dat spreekt ons aan. De gesprekken met Filip Leenman waren prettig. Hij nam de tijd voor ons en adviseerde ons prima. Wat ik heel fijn vind aan onze keuken is dat alles een goede plek heeft gekregen. Als je bijvoorbeeld de afwasmachine uitruimt, kun je alles meteen op korte afstand in de kast zetten’, vertelt Marja.

Moderne keukenapparatuur
Geregeld staan Marja en Nico, maar ook hun twee dochters lekker te kokkerellen in de Bulthaup keuken. Ze koken heel divers en maken daarbij graag gebruik van moderne keukenapparatuur, zoals de combi-stoomoven, gaskookplaat en Quooker. In een handomdraai hebben ze met deze kraan kokend heet water. ‘Ook ben ik superblij met de koelkast die twee BioFreshladen heeft. Zo blijven bijvoorbeeld groenten heel lang goed’, aldus Marja.

Gezellig aan de bar
De Bulthaup keuken van Stadshaege Amersfoort is een fijne ruimte voor het hele gezin. Als één van de gezinsleden kookt, kan een ander er gezellig bij komen zitten aan de bar, of leest de krant aan de keukentafel. ‘We maken veel gebruik van de keuken; het is zeer zeker ook een ontmoetingsplek. We zijn tevreden over het resultaat!’