Binnenkijken bij

Julia en Martijn

Neem een kijkje in een moderne leefkeuken met innovatieve elementen

Maak kennis met Julia, Martijn en hun gezin. De zoektocht naar hun droomkeuken voor hun nieuwbouwhuis duurde niet lang, aangezien ze deze meteen vonden bij Bulthaup in Amersfoort. Lees verder en ontdek hoe deze leefkeuken perfect past bij hun moderne interieur en gezinsleven.

Minimalistisch en strak

“Ik hou al heel lang van de Bulthaup designs,” zegt Julia. “Alles is heel minimalistisch en heeft een rustige look.” Dankzij de strakke vormgeving is het bijna niet te zien dat er een ‘geheime deur’ in de keuken te vinden is. “Het lijkt alsof het een keukenkast is maar eigenlijk is het een doorgang naar de bijkeuken. Nu heb je echt het gevoel alsof de keuken een afgesloten kamer is. Filip van Bulthaup Stadshaege Keuken Design heeft ons goed geholpen bij het uitwerken van dit innovatieve idee.”

Een leefkeuken om van te genieten

Daarnaast heeft Filip ook geholpen om een zitgedeelte voor de hele familie in het keukeneiland te creëren. “We zitten eigenlijk alleen nog maar aan dat eiland,” lacht Julia. “We hebben een hele fijne eettafel maar die gebruiken we niet vaak. De kinderen zitten ’s ochtends al met mij aan het eiland voor het ontbijt. Daarnaast komen er ook geregeld vrienden over de vloer waarmee we daar dan ook zitten voor de borrel. We kunnen dan gezellig praten tijdens het eten en drinken.”

Van alle gemakken voorzien

Julia houdt van koken en probeert vaak nieuwe gerechten uit. De beide ovens en het Bora afzuigsysteem helpen haar hier een handje mee: “De apparaten zijn zo snel en makkelijk te bedienen. Daarnaast vind ik het ook heel fijn dat we een grote koelkast hebben. Daar past echt alles in. Martijns favoriete aspect aan de keuken is de wijnkast, en we houden allebei van het strakke design.”

De samenwerking met Bulthaup

Volgens Julia was de service van hoge kwaliteit: “Filip gaf ons gelijk een super goed gevoel toen we bij hem in de showroom op bezoek kwamen. Hij luisterde goed en snapte gelijk wat onze gedachten over de keuken waren en maakte een geheel van onze wensen. De keuken is hierdoor niet alleen mooi en strak in de vormgeving, maar ook praktisch ingedeeld.  We zijn erg tevreden met de service en de keuken is zeker het middelpunt van ons huis waar we iedere dag van genieten!”