Binnenkijken bij

Ton en Romy

Binnenkijken bij Ton en Romy: een moderne keuken die perfect past bij hun leefruimte

De zoektocht naar de perfecte keuken begon vier jaar geleden, toen Ton en Romy startten met de bouw van een nieuw huis. “Bij het ontwerp van ons nieuwe huis was de keuken een van de belangrijkste ruimtes voor ons. We wilden iets dat niet alleen mooi en functioneel was, maar ook bij onze levensstijl past.” Naast een plek om te koken, zou de keuken een centraal punt in hun huis worden waar ze samenkomen met familie en vrienden. Hieronder vertelt Ton ons meer over hun keuzes en ervaringen rondom dit project.

De perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit

Een van de belangrijkste elementen van de keuken voor Ton en Romy was het grote eiland. “We wilden een ruim eiland, zodat de keuken een echte leefkeuken zou zijn” legt Ton uit. De strakke, moderne uitstraling van de keuken past perfect bij de ruimte. “Als cherry on top hebben we een wijnkoeling laten plaatsen, wat met de ovens aan de rechterkant een mooie symmetrie creëert.” Naast deze elementen is de keuken van alle gemakken voorzien, waardoor de keuken ideaal in gebruik is.

Persoonlijk maatwerk

“Bij Bulthaup Stadshaege Keukendesign was qua ontwerp en maatvoering veel meer mogelijk dan op andere plekken” vertelt Ton. “Wij hebben een plafond van drie meter hoog, dus we hebben de wandkasten iets laten verhogen.” Ook het aanrechtblad is hoger dan gebruikelijk. “Mijn vrouw en ik zijn allebei vrij lang, dus het verhoogde aanrechtblad zorgt ervoor dat we een fijne werkhoogte hebben.” Dankzij de gecreëerde opbergruimte en efficiënte indeling oogt de strakke keuken nog ruimtelijker.

Het hart van het huis

De keuken is niet alleen een plek om te koken, maar ook om te leven. “We spenderen veel tijd in de keuken, of het nu is voor het ontbijt met ons gezin of een gezellig diner met vrienden” zegt Ton. De ruime opzet van de keuken en de handige indeling maken het gemakkelijk om te genieten van alle aspecten van het leven. Het eiland biedt ook de ruimte om er met gezelschap aan te staan. Dit draagt bij aan het gevoel van een echte leefkeuken.

Een persoonlijke benadering bij Bulthaup Stadshaege Keukendesign

Ton en Romy wisten dat ze een keuken wilden die perfect bij hun levensstijl zou passen. “We hadden al goede verhalen gehoord over Bulthaup, dus we besloten een kijkje te nemen bij Bulthaup Stadshaege Keukendesign” aldus Ton. “Vanaf het eerste moment voelden we ons begrepen en gehoord.” Hij benadrukt de persoonlijke aandacht die ze kregen bij Bulthaup Stadshaege Keukendesign. “Het was geen standaard verkooppraatje, maar echt een gesprek waarin werd geluisterd naar onze wensen en behoeften. Dat maakte het hele proces heel prettig en persoonlijk.”

Het resultaat van dit proces is een prachtige leefkeuken waarin functionaliteit en esthetiek perfect samenkomen, precies zoals Ton en Romy het voor ogen hadden.